Over ons

Waarom La vie est belle?

Als zorgprofessionals  hebben we binnen verschillende instellingen met verschillende doelgroepen gewerkt.  Het viel ons op dat er veel  eenzame ouderen behoefte hebben aan een leuke dagbesteding. 

Wij willen het anders doen!

Wij willen u voldoening en het gevoel geven, dat u een zinvolle dag heeft gehad.

Doordat de locatie dichtbij de binnenstad van Maastricht ligt, willen wij met de mensen terug in de tijd, en hun verhalen horen. Activiteiten toepassen op hun interesses.

Silas en Salima hebben een multiculturele achtergrond. Hiermee hopen ook wat voor de multiculturele doelgroep te betekenen. Doordat er ook Engels en Arabisch gesproken kan worden, hopen wij meer mensen te bereiken. zodat ook zij een plek vinden waar ze graag komen.

Zodat wij samen de eenzaamheid kunnen bestrijden! 

Over ons

 Wij zijn Silas, Salima & Dylan, alle 3 werkzaam in de zorg. Silas werkt als verpleegkundige, Salima is wijkverpleegkundige, en Dylan Helpende plus. Door de jaren ervaring die wij hebben in de zorg, lopen we er regelmatig tegenaan dat we eenzame ouderen tegenkomen. Ook eenzame ouderen met andere culturele achtergronden waarbij de daginvulling meestal hetzelfde uitziet.Hierdoor kwamen wij op het idee om hier iets aan te veranderen. Een dagbesteding op een prachtige locatie in Maastricht leek ons het perfecte idee! Hiermee willen we er voor zorgen dat eenzame en kwetsbare ouderen uit hun sociaal isolement worden gehaald. Door dat wij allemaal beschikken over ruime ervaring, denken wij dat we huiskamer La vie est belle tot een groot succes kunnen brengen samen met u als onze toekomstige cliënt.

Dylan,Helpende plus

Salima, Wijkverpleegkundige

Silas, Verpleegkundige

Bekijk ons aanbod

Vacatures

Contact